Houten vloeren om van te houden

Houten vloeren om van te houden

Betonlook voor waterdichte wanden en vloeren met Beton-Cire

Een stoere industriële inrichting is populair in woningen en bedrijfspanden. Deze stijl kunnen we ook terug laten komen in badkamers, keukens en toiletruimtes. De betonstuc van Cemcolori – producent van Beton Cire – is namelijk 100% waterdicht. Ideaal dus voor de vloeren en wanden in ‘natte’ ruimtes.

Betonlook in uw badkamer? Kies voor Cemcolori en laat het plaatsen door Reek Parket

Reek Parket is fan van Beton Cire omdat:

  • het onderhoudsvriendelijk is
  • het een naadloze afwerking heeft
  • het schimmelvrij blijft

Het alternatief van Cemcolori voor wand- en vloertegels

Doordat Beton Cire van nature waterdicht is, is het perfect toe te passen in badkamers en toiletruimtes. Schimmel in de voegen is een veelvoorkomend probleem in vochtige ruimtes. Met Beton Cire van Cemcolori behoort dit probleem tot de verleden tijd. Het materiaal is gemakkelijk schoon te houden. Vuil kan niet tussen de voegen blijven door de gladde afwerking. Het materiaal is ook geschikt voor het aanrechtblad in de keuken.

Reek Parket tovert uw badkamer, keuken of toilet om naar een eigentijdse ruimte waar u vrijwel geen omkijken naar heeft.

Reek Parket werkt met Cemcolori voor betonlook vloeren en wanden

Altijd een kleur die bij u past

De collectie van Cemcolori bestaat uit 23 standaard kleuren. Buiten diverse grijstinten kunt u onder meer kiezen voor warme, zachte kleuren.

Kies voor een moderne betonlook in combinatie met hout

Reek Parket houdt van hout en een strakke betonlook. Ga voor de combinatie in uw woning of bedrijfspand en laat het ons leggen en plaatsen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Cemcolori betonstuc? Neem u dan contact op met Reek Parket. We geven u graag meer informatie.