Houten vloeren om van te houden

Houd uw hout goed met vloeronderhoud in Veldhoven

Neem contact op

Voor een lange levensduur en goede conditie van uw vloer en de gekozen afwerking is goed onderhoud onmisbaar. Om onnodige, snelle slijtage te voorkomen, voorzien we u op deze pagina vast van advies. Bij Reek Parket kunt u uiteraard met al uw vragen terecht. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afnemen.

Kies het juiste product voor het onderhoud aan uw vloer

Onze onderhoudsmiddelen zijn door de producent afgestemd op gebruik voor uw duurzame vloer met de specifieke afwerking waar u voor gekozen heeft. Het is dan ook aan te raden om de verleiding te weerstaan bij een supermarkt of drogist een goedkoper product aan te schaffen, ook als op de verpakking staat dat het een onderhoudsmiddel voor parketvloeren is. Deze producten zijn vaak zuur of alkalisch (bevatten ammoniak) en kunnen door een onjuiste pH-waarde grote schade aanrichten aan de afwerklaag. Goedkoop blijkt dan duurkoop te zijn.

Producten kunnen ook om andere redenen ongeschikt zijn voor de afwerking op uw vloer. Ze kunnen vlekken geven, schilferen of niet hechten.

In het hout kunnen zelfs verweringen ontstaan, met alle gevolgen van dien. In het ergste geval moet uw vloer geheel opnieuw geschuurd en behandeld worden.

Kiest u daarom voor een product dat speciaal ontworpen is voor uw type vloer. Bij Reek Parket werken we met drie topmerken. Deze producten blinken uit in zowel afwerking van de vloer als in het onderhoud.

De productenlijnen waar Reek Parket gebruik van maakt:

Geen omkijken meer naar het onderhoud van uw vloeren

Wilt u er absoluut zeker van zijn dat uw vloer op tijd en op de juiste wijze behandeld wordt? Neem dan een onderhoudscontract af bij Reek Parket uit Veldhoven. We zijn gespecialiseerd in het onderhoud en het schoonmaken van verouderde parketvloeren. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van het Bona Deep Clean System: een krachtige schrobzuigmachine met zeer krachtige reiniger.

Icoon contact

Meer weten over de mogelijkheden voor vloeronderhoud? Neem contact op. Bel: 06 - 53 21 63 62.

Neem contact op