Vloeren om van te houden

Laminaatvloeren laten leggen in Veldhoven en omgeving

Neem contact op

Laminaat is een vloer die makkelijk is te leggen, scherp is geprijsd en waar het direct mee klikt. Ons laminaat hebben we in vele dessins waarmee u een levensecht hout- of steeneffect creëert. Wilt u meer informatie over onze laminaatvloeren? Neem vandaag nog contact op door te bellen of een bericht te sturen.

Wat is laminaat?

Laminaat is een uitvinding uit de jaren zeventig en is een goedkoop alternatief voor een houten vloer. In plaats van een massieve houten vloer te leggen, bestaan de vloerdelen van een laminaatvloer uit verschillende lagen die met elkaar verlijmd zijn (gelamineerd).

De binnenlagen van een laminaatvloer bestaan uit verschillende goedkopere maar sterke materialen, zoals mdf of hdf en een mix van papier en hars. Op deze basislagen wordt een decoratieve laag geplaatst met bijvoorbeeld een hout of steenmotief, waarover vaak nog een beschermende laag wordt geplaatst. Het resultaat is een sterke, maar goedkope vloer die vaak niet van echt hout of steen is te onderscheiden.

Hoe wordt laminaat geplaatst?

De grote populariteit van laminaat is te danken aan het moderne kliksysteem. Dankzij dit systeem is het voor de handige doe-het-zelver vrij eenvoudig om de vloer zelf te leggen, omdat er niet gelijmd of geklemd hoeft te worden. De verschillende vloerendelen kunnen eenvoudigweg in elkaar geklikt worden. Gebruikt u het laminaat voor een werkruimte waar het veel te verduren krijgt, dan kunt u kiezen voor een dikkere variant die eventueel zelfs gelijmd kan worden. In dat geval is het aan te raden de vloer door een van onze parketspecialisten te laten zeggen, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Icoon contact

Een hoogwaardige laminaatvloer voor een eerlijke prijs?

Bel Reek Parket: 06 - 53 21 63 62.

Neem contact op