Vloeren om van te houden

Hoogwaardige pvc-vloeren uit Veldhoven

Neem contact op

Dankzij de modernste technieken zijn hedendaagse vloeren van pvc (een soort kunststof) bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Ze zijn ontzettend sterk, eenvoudig te onderhouden en maken weinig geluid. Bovendien is bijna elk soort design te verkrijgen, dankzij de moderne productiemethoden waarmee onze pvc-vloeren worden vervaardigd. Meer informatie over onze pvc-vloeren? Neem vandaag nog contact op!

Wat is pvc precies?

U kent het woord pvc waarschijnlijk wel van de gele pvc-buizen bij de bouwmarkt. Maar dankzij moderne productietechnieken kan deze kunststof worden gebruikt om zeer hoogwaardige vloerdelen te maken, die qua praktische toepassing erg op laminaat lijken. In tegenstelling tot laminaat zijn de pvc-vloeren echter een stuk sterker, minder breekbaar, maken een stuk minder lawaai en zijn door hun lange levensduur ook milieuvriendelijk.

Hoe wordt een pvc-vloer geplaatst?

Net zoals laminaat zijn onze pvc-vloeren ontzettend eenvoudig zelf te leggen, dankzij een modern kliksysteem, en zijn ze eenvoudig te onderhouden. Als u liever geen kliksysteem wilt, is er ook een gelijmde variant beschikbaar die door een van onze professionals gelegd kan worden. Het voordeel van een gelijmde vloer is dat deze een stuk gladder aanvoelt en beduidend minder geluid produceert. Het vereist wel een zeer gladde ondervloer om het beste resultaat te krijgen, wat betekent dat uw ondervloer mogelijk geëgaliseerd moet worden. Onze professionals komen graag bij u thuis langs om te beoordelen of dit nodig is.

Icoon contact

Bestel vandaag nog uw nieuwe pvc-vloer bij Reek Parket.

Bel ons via 06 - 53 21 63 62.

Neem contact op