Laat uw trap renoveren door Reek Parket in Veldhoven

Neem contact op

Niet alleen legt Reek Parket houten vloeren; we knappen net zo goed uw trap op. Of het nu een open of dichte trap is, eentje van hout of van kunststof: Reek Parket zorgt ervoor dat uw versleten trap weer gezien mag worden en tot grote hoogte stijgt.

Waarom uw trap renoveren?

Als er één plek in huis is die veel wordt belopen, is het wel de trap. Na verloop van tijd kunnen er dan ook lelijke slijtageplekken ontstaan. Reek Parket schuurt uw trap weer op en zet hem in de lak. Zo is hij weer als nieuw. Ook vervangen we desgewenst de zogeheten overzettreden met nieuwe. Dit kan met de materialen hout, TRENOVO-laminaat en pvc. In overleg kiezen we voor het duurzame materiaal dat bij uw smaak past. Meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken? Bel 06 - 53 21 63 62 , stuur een e-mail of vul ons contactformulier in.

Laat uw trap renoveren

Mogelijkheden voor een traprenovatie

De mogelijkheden voor het renoveren van uw trap zijn eindeloos. Kies ervoor om de hele trap te laten doen, ook voor open trappen. We renoveren uw trap volledig met het materiaal van uw keuze. Hierbij kunt u kiezen uit vele soorten hout, maar er zijn ook pvc- en laminaatopties beschikbaar. Voordeel hiervan is dat ze goedkoper zijn, eenvoudig te onderhouden en zeer slijtvast. Ook de bekleding rondom uw trap kunnen we voor uw realiseren, eventueel met ingebouwde sfeerverlichting!

Bekijk hier onze eerder uitgevoerde werkzaamheden

Icoon contact

Geef uw trap een nieuw leven met ;een traprenovatie van Reek Parket. Bel 06 - 53 21 63 62.

Neem contact op